jag känner just nu för att bleka mina toppar, go wild and crazy, hur ballt?





SNYGGT AS HELL


Basebolltröjan med ett par ormskinnsballerina skulle inte sitta helt fel.

fucking inspirerar mig!

Tjenis bloggen! Dagen har varit superskön med bara tre lektioner och skolfotografering, kill me jag blev så ful! HA-HA! Tog en fik på Brasco efter skolan en stund.Whatever snart ska jag möta upp min finaste Felicia Ahlström som åkt buss i fem timmar, och så ska vi ta en liten kvällsfika! Vi hörs senare folket!

Alltså this brud! Kolla kläderna! OCH håret! Oboj såntdär coolt hår vill jag ha, nåt att tänka på tills mitt blir lika långt. Det här kallas inspiration gott folk, inspiraton!



idag



Yesterday was hard on all of us

Hej allihopa! Idag slutade vi lite tidigare, åkte till stan och tog en kaffe med Michaela och Olivia på Franks. Michan åkte hem och jag och Ollan kikade in på butteriks för utklädnad till Isabells halloweenpardey, asgrymt.  Juste! Fick min praktikplats som jag ville ha också, vi ska nämligen ha praktik om någon månad. Jag ska praktisera på PEAS & Understanding, ett företag som fotograferar och retuscherar bilder för H&M, Lindex och massa andra roliga företag. Det kommer nog bli toppenkul!
Sitter och pluggar nu ett tag, imorgon är det historiaprov-DÖ. Om en stund åker jag med mamma och syrran till Ikea och lite sådär.

JUSTE! Nu är båten hyrd och klar för min 18årsfest, tagga!! Gjorde även ett sparkonto(vuxenpoäng förfan)men vi ses senare dudes!


Bild: Peas & U.


nytt i garderoben


s k o r _ s k o p u n k t e n ,   b y x o r _ G s t a r


topp och halsband_Monki, väst_ H&M


halsduk_H&M

Miss you fkn every day since the Last day I saw you

But Im going to breathe while im alive, build my own bridges and just live with no bloody regrets. Godnatt sthlm

fett.värda.outfittor

Hola! Ligger och degar i soffan och funderar på hur jag ska orka ta tag i pluggandet! Urk. Plockade ihop en lite snyggt, vill ha som fan. imorgon lön. halelujamoment. Kan min dumma förkylning gå bort. Nu tédax. hejdå


autumn






sunday

hey hoes and broes!

Har precis varit inne i stan och fikat med Michaela på "hos Frank" Sedan gick vi och lämnade tillbax mina jeans som har varit paj hela sommaren, fick byta till ett par gröna armybyxor, skitsnygga. Ska hämta ut dem på tisdag. Kikade även inne på några affärer, här är två par grymma klackar jag är lite sugen på, svinsnygga! LATER PEEPS!


dagens!


Shoes_din sko  jeans_unknown  solglasögon_club masters knit_Åhlens  jacka_H&M väska_ Mulberry

H Å R M U N K E N

Nu är ju hårmunken här! Så istället för att köpa en hårmunk för 70 spänn gjorde jag en egen!

Ta en gammal strumpbyxa, klipp av ett av strumpbyxebenet på båda sidor. Fyll strumpbyxdelen med hushållspapper. Knyt ihop strumpbyxans endor så att den bildar en FET hårtoffs. Jättebra knep när man har badhairday. Gud vad jag är kreativ!









Orango Autumn


Oranga färger är galet snyggt. En Orange stickad + orange läppstift + guldiga details! På tisdag kommer lönen!

dark Autumn


Massa snygga plagg jag gärna plockar in i garderoben! Skärpet som alla modebloggare har som är förbaskat snyggt, som man får leta  på second hand har jag nämligen hittat det här liknande skärpet istället, Ska man?
Skriv en kommentar om ni undrar vart plaggen är ifrån.

Godmorgon kinesöga

Godmorgon people! Sovit gott?

Om några timmar ska jag röra mig in mot stan och fika med Michela på Franks, sen ska vi förmodligen hem till henne och göra några tråkiga skolsaker. Nu ska jag sätta på ett kopp te! Ska försöka slänga upp en outfit sen också!

03:57 You've better!



Godnatt X,x

Alvaro by Hollies.



nya skinnpajen från en liten butik nedanför drottninggatan. Värsta kapet från 2999 till 1499. Hoppas det inte blir så kallt så man fryser ballarna av sig, för jag vill inte gå runt i min feta vinterjacka?

im in love with some outfits


Jag Känner mig mer inspirerad än någonsin. Blir alltid så törstig efter pengar för att få köpa nya saker. En sak är säker, förstår inte hur jag kan vara så blind när jag är ute i affärerna och köper massa skit medans framför datorn inspireras jag och vet precis hur jag vill att min garderob ska se ut, men totalt misslyckas. Nu ska det bli andra bullar, nästa inköp blir basplagg i mängder + accessorer.

Nowadays I'm like this..


Can't wait!

På tisdag är det löning vilket innebär massa funny things! Boka lokal och shoppa och lyxa lite bara för att.


De här prylarna (minus armbandet) går under tusenlappen,  månaderna framöver blir det att spara pengar, budgetfynd FFS.


jag.vill.ha

Hey budies!  Tänkte köra igång igen, så gott jag kan. Gårdagen firades hos Jessica som fyllt år. Idag har jag knegat som en galning och jag blir så megatrött av jobbet. Nu ligger jag i soffan ensam hemma. Får se vad stjärnorna leder mig inatt.

Mot o'learys! Later!

img_6512 (MMS)

Mot o'learys! Later!


what happend?




Godagens! Skolan var för övrigt som vanligt. Tänkte sätta igång och plugga lite nu. När mamma kommer hem ska jag freddi och mamma ta ett käk på O'learys , GOTT! Det är jag värd efter den här jobbiga pluggveckan.

Dessutom är jag pissförbannad på stället jag tänkte hyra till min birthday eftersom jag mejlat och ringt som fan och dem säger att dom ska svara på mejlet så får man ett svar" Tyvärr är lokalen bokad då". MEN VAD FAN! Kan ni inte ge något annat förslag på datum eller priser eller vad som helst. Fan.

Nej nu ska man inte hänga läpp, jag ska HA mitt jäkla party där! Keep it cool.

Brasco is color

Heloj! Ingenting speciellt roligt idag, dog imorse förresten. DET VAR EN SPINDEL i mitt rum!! :( dödade den. Käkade på Brasco, som vanligt, haleluja vad gott det är. Nu ska jag råplugga, kul. puss på er



07.09.11




Hermans

Hallå där! Kom precis hem från stan.  Käkade lunch med Michaela på Hermans lilla (äckliga) gröna i slussen. Det var ingen höjdarmat, kanske för att jag inte gillar vegetarisk mat så mycket. Men om ni vill ha en fin utsikt och inte så god lunch är ju Hermans alltid ett alternativ, prova! Där satt vi och snackade en lång stund om min 18års fest, ringde till den som hyr ut lokalen och det verkar bli sååå kanoners, GAH så taggad.

After that så gick vi neråt mot tunnelbanan hämtade upp Joan, satte oss på Baresso på Östermalm (GUD så schtek. joke). Fast dom har godaste smoothie'sarna, världsklass. Michan bedrog sig sedan för att träna och jag har kollat på killkläder med Joan, en riktigt skön dag.

Nu hade jag tänkt att dö lite med pluggningen, men vi hörs nog later people!



dagens interna (skratta då)

Är bara tvungen..

Min tyska lärare kan fortfarande ingen av namnen i vår grupp så vi skulle skriva namnskyltar och en sak på tyska som började på sin bokstav. "FAN VAD FETT" tänkte jag. "ska leta det jobbigaste ordet på F" det fick bli ordet KÖTTBULLE alltså Fleischkleisschen?..kleischnen?( eller hur man nu säger ) . Säger bara till mig själv: BRA JOBBAT! Jo, vi skulle tydligen göra en jobbig namnlek när man säger sitt namn, sen ska nästa på tur säga personen innans namn och sedan sitt eget, osv.. JAG VAR SIST,KUL. kunde varken någon annans eller mitt egna namn, haha! DOG. stod där och försökte komma ihåg vad fan köttbulle hette. Kan säga att min lärare undrade vilket ord jag försökte säga.

EN ANNAN SAK! Har gjort bort mig totalt. I min mobil har jag råkat ha 2 nr på samma person. GOOD for me lixom. Har smsat med en person i Malmö som jag har trott var min kompis, saken är den att personfanskapet skriver tillbaka som om vi vore vänner, haha! Fattade alltså efter en jävla vecka att det var fel peron jag smsar med, hujeda mig!

OKEJ nu fick ni lite torra bullar att smaka på. Ska sova nu. GODHASH


happy secret day

Dagen var piss. plugget var piss, men det är endå en av dom bästa dagarna på länge (secret) skönt. Whatever! VET NI? Jag är så jävla overexited! Längtar som fan till min 18 års dag, då jag ska bjuda till på ett riktigt kalas! Det enda jag gör på kvällarna är att leta lokaler, mejla och kolla partyklänningar, haha! ASSÅ FYFAN VAD FETT, okej det är 4 månader kvar.. CALM DOWN. Hehe

 Hur som haver har jag grejat papper på körkortstillstånd tjoho, ska gå kurs någon gång nästa vecka tror jag. Vill bara ta det där förbannade kortet så jag och mina girls kan go on a roadtrip typ i sommar! Hoppas jag hinner!
Nää nu ska jag sova mina kärlekar. Lots of love btw ni får en FET uppdatering imorn


Det enda i min hjärna just nu. fucked up.


Your opinion of me, dosn't define who I am...

img_8091 (MMS)

Your opinion of me, dosn't define who I am. Sleep well


ångest

Hej alla läsare!
Dagen har varit lika tråkig som every bloody Sundays, jag hatar söndagar. Sega och tråkiga. Har pluggat och segat mig fram i företagsekonomiboken. Sen fick jag nog och tog en 40 minuters powerwalk. Nu tänker jag bara mysa och titta på tv. Lateroo!


lördag

Hey partypeople! Vaknade upp hos Olivia. Jobbet . fika med Camilla i stan nu ikväll . Nu ligga och mysa framför tvn .

ska man skratta eller gråta?


Nämen tjenare cooling! Tack för att du rättade mig. Härligt att du har så mycket fritid! Jo det går jättebra i skolan för mig, hur går det för dig själv då? Hoppas du har ett perfekt liv och att inte du inte stöter på alltför många som råkar skriva eller säga fel någon gång, det blir ju allt för jobbigt för dig då, puss! p.s. älskar ditt namn d.s


FREDAG


Hi everybody! Blev en fik efter skolan idag på Baresso med Michela, om en timme drar jag iväg hem till Olivia, hennes lillebror fyller år, tårtkalas eller glasskalas rättare sagt. Ikväll blir det förmodligen utgång, är rätt så taggad på det. Nu måste jag kila! Have a nice Friday people!


todays


tröja & byxa H&M, väska Alexander Wang cop.

Tjenamorsning! Idag käkade vi på Murarn vid Globen, kan säga att det inte blir thailändskt pålänge, huvaligen. Äfter school hem till Olivia, gud vad länge sen man umgicks med bästa vännen, som vi skrattade! Kom precis hem från personalmöte på jobbet, trött ät jag. Imorgon är det kalas hos Olivias lillebror och sedan kanske utgång.  NU kommer ni få se bättre bilder på bloggen för systemkameran från skolan är hemma nu. Vi hörs babes!


RSS 2.0