pictures from last saturday

Snodde några bilder från söta Mitras blogg, bilder på oss från i lördags hos Hagge & Sebb på deras 18års pardeey!

'popcorndansen'


Olivia, jag och Mitra

Sebastian och Oskar

jag, Bella och Olivia

beautiful people

Hey rockstars!

Idag har jag varit förbi mitt jobb med Carl-Johan för ett snack med min chef om att kanske få jobba lite hos oss, sedan bedrog vi oss till gamla stan där köpte jag & Olivia oss en varsin hot-dog och en kartong med jordgubbar och satte oss vid bryggan, riktigt mysigt för sen kom Sofi! Vi snackade massa strunt och om hur P & L kommer att bli, GUD vad jag längtar tills måndag, woop!

Ikväll var jag, Sofi, Olivia & Viktor i Stadshagen och myste, även O. & V. tog sig ett kvällsdopp, brrrr.. TTYL people!


tog en bild på vad jag hade på mig idag, SKITSNYGG knubbsäl,hey! ;)


Monday

Hey fellas! Vaknade upp hos min kära vän Felicia för några timmar sedan, sen gick vi ut för att åka lite rollerblades, haha! Sommarens träning for real. Idag ska jag träffa Michaela, drar nog iväg för att sola för hon har gratis solning, FETT! Nu ska jag fixa mig, vi hörs senare. LOVE! :)

Uppdatering: bakfull legat hemma och degat...

img_5187 (MMS)

Uppdatering: bakfull legat hemma och degat, myst med Världens bästa vän, hemmagjorda ansikts/hårmasker, känner mig som ny. Gårdagen: väldigt trevligt hos Hagge & Sebbe.  TTYL!


La gente esta muy loca, what the fuck

Hola amigos!
Har slitit som ett djur hela dagen lång på jobbet som nyss har flyttat, SLIT! Välförtjänt att få äta av maten min lillasyster hade fixat, mums! Nu är högtalarna igång för ikväll ska jag på 18års fest,



Rolling stones

Haloj! Ställde klockan på elva för att gå upp och möta Olivia för att åka in till stan, där köpte vi 18årspresenter till Oskar och Sebastian som vi är bjudna till imorgon.  Åkte sen med Felicia som kommit hem från Vadstena(äntligen!) till ´Solna centrum för att köpa hårfärg till henne. Resultatet blev strålande bra. Imorgon är det jobb från klockan 10 till halv 6 som gäller, taggad till tusen!! herregud kommer vara död på kvällen när vi ska till Duvbo.  Vi hörs gott folk!



jacka Kenza, teeshirt Zara, shorts unknown, boots scorett

want to have


I am in love with these shoes! Alltså jag vet aldrig om jag skulle kunna bära upp dem, men de är ju så fula att dom blir helt jäkla vackra. Bruna ben. ett par slitna shorts. en orange handväska.  Skorna hittar ni här

i can see it in your eyes

Tjoho hej bloggen! Känner mig rätt sliten och sjuk, har ju vandrat runt i stan för jakten på presenten, den är fixad nu. Tog en fika med Michan på Baresso och sen åka in till Nacka forum för att se om mina jeanshorts gick att lämna tillbax, icke sa nicke måste tydligen göra det i butiken där dom är köpta, suck! Har precis ätit äggröra och champinjoner till middag, som igår orkar inte göra nånting annat! Ska göra en kopp té nu! puss!


SMS-inlägg

img_9928 (MMS)


Ear Cuff

Gick precis in på Glitters hemsida, hade inte en aning om att dem säljer Ear cuffs i butik, jag beställde mitt smycke från  jfr men det är ju betydligt dyrare än att köpa i butik, så det måste jag hålla utkik efter, älskar dessa smycken! Hoppas bara att det finns några kvar! Later!


Tuesday

Godmorgon alla goa människor! :D har ni sovit gott?

Vaknade i morse vid femtiden av att snoret bara rinner och får rethost-attack, det finns ju typ ingenting värre men till slut somnar jag om på något sätt.. SEN ringer mobilen vid 10, då är det någon som försöker nå min mamma, jag blir galen när folk försöker nå min mamma men ringer till mig, skit.
Idag ska jag i allafall träffa min fina Michaela, har även lovat mamma att göra ett uppdrag att gå och köpa present till Olivias storesysters 21års kalas. Ikväll åker jag ända till Bålsta för att träffa min pojkvän. Vi hörs senare! puss!



foton tagna av Olivia förrförra helgen

Nu ska jag gå & sova, puss & kram



v i l l h a


No. 3


Zara, H&M

No. 2


Nelly, Accent,Scorette, H&M

it should be better

Hej!
Hoppas läget är lugnt, själv har man svinont i halsen fast det är nog på bättringsvägar, H-O-P-P-A-S! 

Idag har jag bara hunnit jobba, sen begav jag mig hem till Olivia också för att duscha, vi har ju nämligen inget badrum just nu när dem renoverar, att det ska ta en sån jäkla tid! Soft att löka runt hemma liksom.. nåja, min middag bestod av äggröra, vitlökstekta champinjoner & kiwi, gott.  Latero!


sådär lagom söt osminkad och nyduschad :)


M o n d a y

Hej! Vaknade för en timme sen med Tommy, han åkte precis hem mot Bålsta. Jag ska jobba om en timme, så nu ska jag göra mig iordning för att gå till jobbet, Later! :)

inspiration


Color is beauty - kuvertväskan

De är söta, snygga och de h a r   a l l t   m e d   f a s h i o n   a t t   g ö r a. Alla har i modevärldens ljus har en. Jag vill ha en, men vad i tusan ska jag med en sån till? På fest? nej en sån stor sak skulle jag aldrig orka släpa på, men den är himla snygg!


Har ju försökt få pappa att köpa en färgglad handväska till mig nu när han har varit borta, vi får väl se om han lyckades! Vill ha en orange enkel i skinn som är lätt att bära på, ingen jäkla kuvertväska.


we love jeans, tips


Hur snyggt jeans och jeansshorts är så är det så olika från person till person hur jeansen sitter. Jag som har mycket kurvor, putig rumpa och ganska kraftiga lår har svårt att hitta riktigt snygga jeans/shorts. De ska alltid vara samma problem, för tighta i låren och glapp i svanken för att man behöver en storlek större och så vidare, ni som har samma problem fattar.. Jag har prövat jeansshorts precis i hela stan tror jag tills jag åkte till Kista med mamma en kväll och gick in på New Yorker! Dom har fått in huuur mycket snygga jeansshorts som helst som sitter perfekt, höga,låga,ljusa,slitna! Så mitt tips är att ni kikar in där!

Home is wherever I´m with You



Kolla! Nu kan jag också mobilblogga, får t...

img_8777 (MMS)

Kolla! Nu kan jag också mobilblogga, får ta och göra det såfort jag är och hittar på nåhonting! Nu ska jag göra té och krypa ner under täcket med mina halstabletter,Har så himla ont i halsen!


✞✞✞✞✞✞

halloj!

Dagen har varit mysig men förjävla jobbig ändå, min elaka förkylning orkar jag inte handskas med. Ont i halsen som tusan, täppt i näsan och hostig, det här är ju rena rama döden! Hoppas att jag kryar tills peace and love i allafall.

Idag vaknade jag upp hos Olivia, var underbart att sova för inatt var det inte en bastu som det har varit alla andra nätter och dagar. Man känner ju att så fort man reser på sig så vill man duscha. Jag och Olivia åkte till slut in till stan för att möta Elvira, vi tog oss till något café på Götgatan och vandrade sen vidare in mot Gamla stan, köpte ett paket jordgubbar för 15 spänn och satte oss vid vattnet, väldigt underbart må jag säga. Känns rätt så skönt att få bara vara hemma ikväll och frossa i mig halstabbletter och alvedon och hoppas att alla gudarna är på min sida inatt!

Planerna för imorgon är at träffa Michaela, jobba på eftermiddagen & träffa pojkvän på kvällen. Uppdaterar senare!



jag älskar dig



tröttnar aldrig på shopping

Var med mamma och shoppade i måndags, här är några av plaggen, den orangea tänkte jag till skolavslutningen om inte annat. Skinnjackan blev ett kap också som innan kostade 600 blev nu min för 170spänn, hur bra?


tillbaka till nu

Tjoho! Tänkte komma tillbaka nu och skriva lite då och då, kanske varje dag! Finns ju så mycket mer att skriva nu på sommaren känner jag! KÄNNS SKÖNT att sommarlovet börjar i övermorgon på fredag. Igår var jag och olivia på Brasco och lunchade och sen för att åka och köpa jordgubbar, det var smaskens! Back to work klockan fyra igår, kändes sisådär! Gårdagens utstyrsel


jeansshorts och tröja från Newyorker, skärp second hand, converse


RSS 2.0