perls


Blev lite betagen av det här skalet, jag behöver ett nytt. SNYGGT

Hennes och mau.

Äntligen kom mina kläder som jag beställde. Jag älskar byxorna. Blir nog morgondagens utklädnad!



leo

hej snyggingar! Idag har jag hunnit med en massa saker!
Slutade skolan 14.20, älskar mitt schema kan inte bli bättre, love love love! Efter skolan drog vi oss in till stan, skulle kolla lite smink med bruttan M. men jag köpte inget, min budget tillåter inte det nu. När jag kom hem vart det en powerwalk på 40 minuter. Jag var på topp idag, lagade min första köttfärssås! ASGOD.  Här kommer dagens:





topp Salt . jacka & byxor H&M . Converse . väska Åhlens .


dagens



Hejsan! Ska iväg och powerwalka vid 8 med Camilla, nu äta middag! Är helt slut på ideér för bloggen just nu, but whatever, det kommer! Latero

fuck no

Hej fina ni! Idag vaknade jag av att mobilen ringde, och det var Denise.. " Hej Felicia när börjar du, klockan är..." "OH FUCK! jag har försovit mig!!!" På 15 mintuer panikiserade jag till tunnelbanan och hann i tid faktiskt, duktigt. Kan oxå säga att jag inte sprang vackert för jag har sån träningsvärk i rumpan/höfterna så jag sprang som om jag hade skitit på mig, ÅH vad snyggt.

HURSOM, dagen gick rätt fort och smidigt. Rätt skönt att stödmatten var inställd så nu ska jag dö lite och plugga lite kalkylering, dö dö dö.  Såhär såg jag ut idag i allafall:





sunday bloody sunday

Hej peeps! När jag vaknade idag kollade jag på klockan och den var 3! Jag har alltså sovit i 13 timmar, det är ju helt sjukt, och jag var fortfarande trött när jag gick upp. Så dagen blev bortsoven men jag antar att jag kanske behövde det, hatar endå söndagar hehe! Idag har jag bara myst framför tvn och käkat middag med min underbara familj, var ute och powerwalkade/löpt i 40 minuter så jag har i allafall rört på mig. Ska snart knyta mig, är rätt trött! Imorgon börjar en ny vecka och då blir det såklart mer uppdaterande OCH det är ett steg närmare tills jag fyller 18!!

Sov så gott!




it's not black and white


silverfever?

Gokväll på er folks! Metalic, silver och guld är en av de kulörer vi får se redan nu och fram i höst, checka nästa inlägg! Gjorde klar min skinnjacka också, snygg? Ska nog ta och sova snart, är dödstrött fick inte så mycket sömn inatt. SOV SÅ GOTT! LOVE


No.4


I fcking heart it!

Jag har hittat min drömklänning! Har alltid velat ha en klänning med ett hjärta i ryggen, så hittar jag den här!! Den här bara MÅSTE jag ha. Tack gud.

wawawoom


Älskar mitt nya nagellack från H&M, hur awesome är inte metallic nu? Kommer köra hela hösten i metallic, åh! Färgen heter Wawawoom

Last friday night





new in

Hej People! Har inte haft tid att blogga någonting på sistone! However, idag har jag bara jobbat och så, här är plaggen jag köpte igår i stan.



Köpte jackan och pysslade fast nitarna själv





move your ass

Gick en powerwalk med underbara Denise i 45 minuter, jätteskönt och mysigt! Ska försöka ta promenaden var och varannan dag så jag kommer igång, wish me luck! Därefter springa in i duschen och käka mat innan syrrans fotbollsmatch jag följde med på, måste passa på att göra saker efter skolan innan man får massa plugg upp i hakan.  Blev inte sådär många inlägg idag, sorry for that men det kommer! L O V E!


dagens outfitta

Haloj! Dagen har inte varit speciell alls, mest tråkig fast inte så ansträngade. Ibland önskade jag att jag hade valt att gå på det där jordbruksgymnasiet, stått och mockat skit i fula gummistövlar och bara haft jävligt kul bland alla andra hästnördar. En sak är säker, man ska välja det man tycker är kul, det gjorde inte jag.  Hur som haver har jag krypit upp i soffan sminkat av mig och kokat upp en FET tekopp.

Efter middagen ska jag och Olivia röra våra feta ärslen och ut och jogga. Later





dress från lindex . jacka by Kenza .  boots från Nilson . mobilficka från Jc.

soffpotatoe


Ligger & myser i soffan med en filt med mätt mage. Nu ska jag sätta på en kopp te och mysa framför "true talent" och mitt favoritnördprogram (!) " mannen som talar med hundar". Ni tänker: tönt. I love to be a tönt.  LOVE 2 U ALL

smile and pretend that you are happy




SLIMMAT & GLANSIGT FRÅN H&M

Glömde slänga upp de här jeans/byxorna jag köpte igår från H&M.


we're back again

Kom precis hem från stan. Vi brudar käkade på Brasco (som vanligt hehe) efter uppropet. Jag & Michaela drog oss in till city, fixade lite tråkiga saker på banken och fixade lite tråkiga skolhäften. Herregud vilket väder!Ångrade klädvalet, lökade ihjäl som ett litet ägg. Den gyllenemåsen fick rädda våra lökproblem, haha! Tänkte kanske pallra mig ut och jogga lite men inte sålänge det är SÅHÄR soligt ute ( hehe har mina ursäkter) men det måste bli av för annars kommer jag få powerwalka med pensionärerna på gymmet. Nu göra te! Later people.






tröjan från Sisters .  byxor H&M .  Jacka Kenza . ray-ban imitation .

Käkar chevre med Michaela Bölin på Brasco ...

img_1244 (MMS)

Käkar chevre med Michaela Bölin på Brasco fuckers! :)


Sleepless

Hej babes! Nu ska jag sova för imorgon är det skola, panik! Panik har jag också för att det bor tvestjärtar hemma hos oss och jag vill fan inte ha dom i sängen, AH! Slänger väl kanske upp en outfit när jag vaknar imorgonbitti. Sleep well, själv ska jag slåss mot tvestjärtarna wuää! P o k!

BOOTS MED DRAGKEDJA




Köpte nya boots idag :) bara den högra  i butiken och den satt prima! När jag kom hem så fick jag kämpa som en galning för att få i vänsterfoten, hatar att ha högra vrister! Jag vill ju ha dom här! :( Imorgon blir det att gå tillbaka med dem här, så får vi se om en storlek större blir bättre annars blir det ett par pistol-skor, men det känns också lite trist för att alla har dem, men snygga som satan!

beställd!



AUTUMN No. 1


buy it or not?

Var med morsan i centrum idag och såg att dom har 50% rea på Kenzas mockajacka jag har varit kär i flera månader nu! Vill ha ha ha! Skeppar/militärinspirerade jackorna funkar ju höst, så varför inte? man kanske ska slå till!






Don't forget yourself



Jag är så irriterad på allt.. A-L-L-T just nu. Jag hatar den här dagen. Nu tänker jag glömma mina bekymmer och äta middag, ta en varm dusch, en kopp té & bara inspireras av höstens kläder på internet. 

Rockstars! I'm back!

img_9303 (MMS)

Rockstars! I'm back!


RSS 2.0