red wine


Ginatricot Lindex Scorett Modekungen

music is my drug.


yesterdays' black and silver

Hey folks! Igår var jag på fest med girlsen, riktigt trevligt! Imorse dog jag eftersom jobbet kallade kl 12, fyfan vad trött jag är nu! Nu ska jag inget annat än att ligga med en kopp té. Hörs! Xo



PRICKIGT med svart,guld, rediga klackar och slokhatten


blus från Monki, halsband från Bikbok, skor by scorett, hatt och jeans från H&M

B A G I E S.

Haloj Bloggis! Finns inte så mycket att skriva, har inte hunnit. Skola jobb & hemmaplugg, har jag ens något liv den här veckan? Jo juste fick ett par skinnhandskar av mamma om det var nåt att skryta om, haha! Latero rocks!


1.  B i k b o k     2 . H e n n e s   &   M a u     3 .   G i n a   t r i c o t     4 .   Z a r a     5 .   Z a r a   6 .   G i n a   t r i c o t

wanties No. 2


1. skopunkten 2. monki 3. Hennes & Mau 4. Gina tricot 5. Modekungen 6. Modekungen

todays pretty unfashion

Hey there! Dagen har varit kalasskön! Vaknade halv tio, drog till GULLMARS-P (HAHA mobbad), gjorde en fältundersökning med Parcia och Michela, gick ju sisådär, rätt bra men fick mig trots allt ett gott skratt idag. Är inte sjuk längre, känns som hela livet är på rosa moln skönt som fuck hehe. Nu ska jag plugga rätt hårt. Uppdaterar nog senare, cya peeps!

väskan från Mulberry, jacka Kenza, topp Maxmara, byxor Zara, kofta lindex





l o o k b o o k



wanties.


I wanna dance, i wanna dance with somone like you

Hey rockers! Hoppas läget är lugnt. Själv har jag kännt mig mer kry än förra veckan, känns jätteskönt! Just nu sitter jag och lyssnar på musik och gör körtest via internet och pluggar till trafikantkunskapsprovet som är på onsdag, SKA fanimig ha ett körkort innan sommaren är slut! Nåväl, efter skolan stack jag till stan med fina Olivia och Viktor för en fik. Det spelade ett asgrymt indi-gatuband på drottninggatan också, Olivia kirrade deras skiva för 50spänn!  Nu ska jag göra té och fortsätta plugga people! Pussisar

Pannband, skinnbyxor, blus by H&M . väst by Hollies . skinnjacka by Kenza . halsband by MONKI .



Kringlan 9.10.2011


Hey där! Dagen började kl 7 imorse, skulle nämligen jobba på mitt nya jobb! Bageriet Kringlan på östermalm, det var skitkul! Har nämligen lärt mig att göra en lattejävel som typ är omöjligt att få perfekt, men snart är jag kung på det, haha.  Jag kommer självklart jobba kvar på Balders också men Kringlan blir det på söndagar mest! Jobbade ensam med Michaela från öppning till stängning så nu blir det partycafét när vi jobbar, hehe oldiesarna verkligen älskar vår spotifylista HAHA :) Later people!



Must have


Det är på tiden att jag införskaffar mig en blus/skjorta med spetsig krage. Snyggt under en stickad oversize tröja eller cardigan eller enkel instoppad i ett par svarta jeans.

color and stuff


skärp, senap, jacka,handskar Topshop - skor, Jeff.C. - halsband Albertine - väska Jaz

Spring 2012, inspireras


Sonia Rykiel

David Koma.


Jason Wu.

Roberto Cavalli

hell yes


plånbok Zara, skärp Monki, klänning Chicy.   Ska man nästa lön?

Sjuk att vara kul

Hey alla friskisar, här är man själv sjuk har varit ett tag nu men det är ju fredag och det är ju skönt. Har bosatt mig i sängen så länkte slänga på en rulle( en p-rulle HAHAHA NEJDÅ!) skojades lite. kulkul.  Ni får ha en toppen fredag för det tänker jag försöka ha. Laterooo






sisters birthday today

Massvis med gott, nu är jag tjock. Tack och hej, leverpastej. Tänkte sova nu! Godnatt vänner & ovänner! Glad kanelbullensdag förresten, hoppas ni har ätit minst lika många bullar som jag, för jag villl inte vara ett fetto by myself.."oh by myself" "(Obamas elf)"     HA-HA jättekul.

Näförfan! sleep well.




tisdag

Tjoho! Idag har vi fotat galet med fotografiskabilden, blev en hamburgare på Mcdonalds sen, värt. Efter skolan drog jag och Olivia till Råsunda för att möta Sebastian för att han skulle boka tid för tatuering. Sen bar det av förbi mitt jobb för att hämta tårta och lite kanelisar. Snart kommer Olivias familj så ska vi fira min lillasysters 11års dag. Här är lite bilder från idag, pussisar!





Såhär lycklig kände jag mig med dig, men inte nu


leopard


skinnväst H&M, tröja MQ, leo salt, armybyxor gstar

söndag

Hey folks! Efter en toast med äggröra och bacon imorse drog jag, Felicia och Camilla till Farsta centrum, för lite shopping och en fika. Har haft en gosig helg med min underbara bästavän Felicia! Ser henne allt för sällan, oboy vad jag alltid saknar henne. Tänkte snart käka någonting och krypa upp framför tvn. Vi höres!

M i n a   f i n a  t j e j o r





RSS 2.0