det jag mest vill ha

Ear Cuff HEART solo - Sterling Silver
den här ska jag bannimej ha!

24-02-11

Hur är läget? Här är det inget vidare med min förkyldning, jag är typ isolerad från omgivningen känns det som barta för att jag inte hör nåt, gaaah! Hur-som-haver käkade lunch på kinathaigården, awesome bufé, ät! Igår var jag och köpte nya skidkläder och pjäxor, inte illa. Jag är super taggad för åre, på söndag tar vi vårt pickpack och drar.. Förresten så ringde polisen hem till mig igår för att någon lämnat in min plånbok som jag hade glömt på solariet, så slarvigt av mig men tur att det finns änglar som lämnar in sånt, blev skitgla men ingen hittelön för jag är för pank, hehe :)  TTYL!


i met a franceman

Hejsvejs! Det var ett tag sedan, har haft full rulle! Igår hade vi nattfotboll i skolan, mysi då var vi utklädda till fransmän, supersnygga! After school sprang jag ner till djuraffären. Snart ska jag äta lite lax och skriva klart på mitt referat. puss och hej leverpastej!





nothing but

Idag har jag inte gjort mycket alls, Olivia var här en sväng och myste, sen åkte jag & storhandlade med mammsen, jag lagade underbar mat till familjen det blev ungsgrillat kött med hemmagjorda klyftpotatis och bea såklart! Ikväll blir det solsidan, big brother, en kopp té, ett skönt bad och läsa om en pojke in english, woopwooop! pusssar

du gör mig gladast


Fy vad jag känner mig krasslig. Gick aldrig till skolan, nu kollar jag på tv och ska snart ta mig  ett varmt bad. Ta mig en kopp té..vet inte hur många tékoppar jag har druckit nu, haha! Sen ska jag hem till pappa hela helgen, mysipysi, latero" puss

inspireras av lookbook



Ronjarövardotters

Godmorgon everybody! Vaknade nyss upp hos Olivia & jag är fruktansvärt förkyld, inte kul! Får se om jag ska till skolan eller inte, hörs senare!
En bild från igår,

Mysomaner

Myser ihjäl oss med kärleksmums och persikadryck och kollar andra avenyn coooosy!

jag gillar nytt från hennes&mauritz

Godmorgon vänner! Sovmorgon till klockan tolv och femtio. After school ska jag vara cool och vara med olivia, supermysigt för vi ska nog fota litegrann, ni får väl en kik på det senare ikväll. Har precis duschat & hög musik spelas denna underbara morgon , ska nog fundera på vad min lunch ska bestå av. Tills vidare, X x x / F


L i t e   u r   H e n n e s   o c h   m a u .   v å r k o l l e k t i o n ,   l i t e   s u g e n . . .

idag på Brasco


Åt på B r a s c o som vanligt hehe, blev en Chévrepasta, så himla god. Rekomenderas! Sen fick jag & Michan geléhallon av baristakillen, mums!

med födelsedagsbarnet

Efter en lång skoldag så mötte jag upp Felicia & Camilla, åkte till Café60. Nu blir det att skriva uppsats och läsa om en pojke. Vi hörs, Pok.














Café 60 med camilla och sigge

Supermysigt!

grattis Sigge, sjutton år i staden

morsningkorsning, är i skolan nu och har grupparbete, ovärt. Slutar halv fem sen ska jag iväg och fika med Camilla och Felicia som fyller 17 år,  g r a t t is  min älskade bästa vän!


det var en gång efter en natt

Dagen i kort, vi hade projektarbete i skolan hela dagen lång, svängde förbi olivias klass ett tag sen fick vi skjuts hem av mamma. Pluggat . druckit té & såklart tagit ett bad efter en jobbig dag. Latero! Min nya favoritlåt för tillfället, Justin Nozuka After Tonight.



♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Ny liten blogg, behövs. Skriver när jag har massa tid över & när jag har lust. Idag hade jag tre lektioner, sen bar vi iväg till Brasco och åt, det blev en Chevrépasta och sen så åt vi gelehjärtan, mums! Har precis slutat jobbet, en hemskt jobbig dag med FÖR mycket kunder. Nu ska jag snart ta mig ett mysbad. Lots of love på alla hjärtans dag!


E n   f i n   M i c h a e l a  p å   B ra s c o .


E n   i c k e s n y gg   c h e y,   j a g   b j u d e r.

RSS 2.0